Prijs

  

leeftijd

Speelduur

Aantal spelers

Resultaat 1–20 van de 56 resultaten wordt getoond

Leuke kaartspellen voor 2 personen

Met kaartspellen voor 2 personen kun je veel plezier beleven zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Het is makkelijk mee te nemen waardoor je het overal met z’n tweetjes kan gaan spelen. Er zijn veel kaartspellen op de markt die allemaal iets unieks te bieden hebben aan jou. Echter zijn de er ook veel kaartspellen pas leuk wanneer ze met meer dan 2 personen gespeeld worden. Soms heb je nou eenmaal niet zo veel spelers om het spel mee te spelen. Daarom worden hier een aantal leuke kaartspellen die bedoeld zijn voor 2 personen voor jou op een rijtje gezet.

Soorten kaartspellen voor 2 personen

Er zijn meerdere spellen die je kunt spelen met 2 personen. Vaak bestaan de escape games zoals Pocket Escape en Exit uit kaarten, maar je kunt ook voor een iets traditioneler spel gaan zoals klaverjassen. Dit noemen ze slagenspellen. Hier zijn veel voorbeelden van te noemen zoals Claim, Jekyll vs Hyde, Herrlof etc.

Escape spellen

De bekendste spellen uit deze reeks zijn de Exit en Pocket Escape serie van 999 Games en de Unlock serie van Asmodee. Maar kijk ook eens naar de 50 Clues serie die voor een iets ouder publiek is. Escape Tales is ook voor een wat ouder publiek en heeft ook een langere speelduur dan de Exit en Unlock.

Duel spelen

Soms worden er van specifieke spellen een 2-spelervariant gemaakt. In de kaartspellen is een goed voorbeeld hiervan 7 Wonders Duel. Dit Geweldige spel heeft een van de betere 2-speler varianten gemaakt. Ook zijn er al 2 uitbreidingen van gemaakt namelijk Agora en en Pantheon

Leuke kaartspellen met speciale kaarten

Er zijn vele kaartspellen die met speciale kaarten gespeeld kunnen worden. Een bekend spel dat vaak gespeeld wordt, is het spel ‘Cards Against’. Dit spel bevat kaarten met verschillende situaties waarbij je een andere set aan kaarten kunt gebruiken om de lege velden in te vullen. Het doel is om de leukste situatie te creëren met de kaarten die jij hebt. In deze serie hebben wij Cards Against Disney, Cards Agains Star Wars, Cards Against Muggles, Cards Agains Simpsons en Cards Agains Marvel. Voor iedereen wat wils dus! Let wel op: dit zijn 18+ spellen.