Agenda & Activiteiten

Vrijdag 4 Maart 2022

Na een lange periode van stilte in onze publieke agenda (helaas was/is Covid een grote streep door de rekening van activiteiten geweest) mogen we eindelijk weer demo-dagen en spelavonden organiseren. Wil je een stoel reserveren en aansluiten voor een gezellige avond laat het ons dan weten via [email protected] eindel We zullen die avond sowieso aan de slag met de nieuwe Nederlandse productie King Fridge en met een beetje mazzel komt Jonathan van Bar Pig Games langs voor hun leuke spellen. Er liggen ook nog genoeg andere spellen om te spelen. Toegang is gratis, we vragen alleen een kleine bijdrage voor de drankjes die je wil drinken. 

Vrijdag 1 April 2022 spellenavond

 

Vrijdag 6 Mei 2022 spellenavond

 

Vrijdag 14 Mei 2022 Ducosim Beurs in de Flint’ – Amersfoort

Onze eerste beurs was voor ons een groot succes. We werken hard aan onze naamsbekendheid in “groot” Amersfoort en dit was een mogelijkheid om ons te presenteren en te profileren. Dat is denk ik wel gelukt, het was de hele dag druk en een aantal spellen die door de uitgevers als demo werden gespeeld liepen heel hard. Candy Lab van Geronimo Games was een waar succes en hebben we onze hele voorraad van verkocht, we moesten zelfs mensen teleurstellen. Ook Cascadia van White Goblin Games was enorm populair. Wij kijken in ieder geval vast uit naar de komende beurs en zullen zeker weer van de partij zijn.

Vrijdag 8 Juli 2022 spellenavond

 De spellenavond was weer een enorm succes. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar we deden de deur pas tegen 3 uur s’nachts dicht. Wat ook erg leuk was om te vermelden is dat er weer 8 nieuwe gezichten waren die nog niet eerder bij ons waren aangesloten. Super bedankt dat jullie er waren en ik denk dat ik wel durf te zeggen dat iedereen het naar z’n zin heeft gehad. We hebben weer een mooie verschijdenheid aan spellen gespeeld. Er zijn veel ‘kleinere’ spellen gespeeld zoals; Dobbelland, Taco, Cat, Goat, Cheese, Pizza & Clever, maar ook Ark Nova lag op tafel en een veels te fanatiek potje King of Tokyo. Kortom er is gelachen. Zien we jullie de volgende keer weer? 

 

Vrijdag 5 Augustus 2022 spellenavond

Je kan je nog opgeven voor deze avond via [email protected] of door een whatsapp te sturen naar 033-2340340