Betalingsmogelijkheden:

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
Veilig en vertrouwd betalen doet je met iDEAL. Wij werken samen met Mollie als het gaat om iDEAL betalingen. Jouw aankoop is verzekerd via mollie.nl. Je kunt betalen via de grootste Nederlandse banken: ING bank, Abn Amro, Rabobank, SNS, Van Lanschot, etc.

Daarnaast accepteren we ook betalingen via Paypal, Mastercard en SEPA overboekingen. Let wel op dat met een overboeking, via onze betaalservice Mollie, het soms wat langer duurt voordat de bestelling is bevestigd. We versturen pas nadat de bevestiging binnen is. 

 

Verzendingsmogelijkheden:

De verzendkosten zijn 4,99 euro. Vanaf 50 euro in Nederland en 75 euro in Belgie versturen wij gratis. Dit doen we met PostNL. U krijgt automatisch een track en trace code, op het door u opgegeven mailadres gestuurd, zodra wij het label uitprinten en de verzending voor u klaar maken.

U kan ook kiezen voor de verzendoptie van Homerr. Dit is een duurzame verzendpartner die alleen met volle wagens van pakketpunt naar pakketpunt rijdt. dit houdt in dat het 5-10 dagen kan duren voordat uw pakketje bij een punt bij u in de buurt klaar ligt om opgehaald te worden. Denk er dus goed over na of u de tijd heeft om te wachten en check op de website van Homerr of er een punt bij u in de buurt ligt.