Betaling en verzendkosten

Betaling

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

Veilig en vertrouwd betalen doet je met iDEAL. Wij werken samen met Mollie als het gaat om iDEAL betalingen. Jouw aankoop is verzekerd via mollie.nl. Je kunt betalen via de grootste Nederlandse banken: ING bank, Abn Amro, Rabobank, SNS, Van Lanschot, etc.

Betalen vanuit België:

Niet alle banken vanuit België maken het mogelijk om met iDeal te betalen. Wil je toch bij ons iets bestellen dan maken we graag een factuur voor je aan zodat je het geld naar ons kunt overmaken en zullen wij je pakketje in orde maken zodra de betaling bij ons ontvangen is.

Betaalverzoek bij ophalen in onze showroom

Als je haast hebt en je liever het spel dezelfde dag wil komen ophalen, dan kan dat op afspraak. Dan heb je ook de mogelijkheid om via een betaalverzoek te betalen. Dit mag natuurlijk ook als je het gewoon eens leuk lijkt om langs te komen.

Verzendkosten

Bij een bestelling boven de €50,- hoef je geen verzendkosten te betalen! Kom je niet boven de €50,-, dan kan je uiteraard wel bestellen, maar dan brengen wij de verzendkosten van €4,99 in rekening. Uiteraard hoef je deze niet te betalen als je komt afhalen 😉

Verzending

Wij willen het liefst geen extra plastic aan onze verzending toevoegen. Wij snijden jouw pakketje op maat zodat we geen opvulmateriaal, dat meestal van plastic gemaakt is, aan jouw bestelling hoeven toe te voegen. Heb je geen haast om je pakketje te ontvangen denk dan eens na over onze verzendoptie Homerr zij verzenden naar ophaalpunten en minder vaak per week zodat er tot wel 79% CO2 uitstoot bespaard wordt. Verzenden via Homerr betekent dat wij je geen duidelijke indicatie kunnen geven over wanneer je pakketje aankomt. Dit komt omdat zij alleen met volle auto’s willen rijden om zo CO2 uitstoot te beperken. Wil je toch graag je pakketje zo snel mogelijk ontvangen dan verzenden wij via PostNL. Woon je in Amersfoort of omstreken dan versturen we via Hurby. Zij rijden met elektrische wagentjes en fietsen, om dezelfde dag nog jouw spel bij je thuis te bezorgen. Om dezelfde dag te kunnen garanderen moet het wel voor 14:00 besteld zijn om het voor ons tijdig bij Hurby aan te kunnen leveren. Lukt dat niet dan heb je het uiteraard de volgende dag in huis. Check hier hun website om te kijken of ze ook bij jou bezorgen.

            Hurby.app - Home | Facebook