Retouren

Ben je niet tevreden over een product? Je hebt het recht om binnen 14 dagen na aanschaf jouw bestelling, mits ongeopend, te retourneren. Wij geven je daarvoor zonder kosten een gratis retourlabel. Om je retour goed te kunnen verwerken en zo het retourproces zo kort mogelijk te houden, vragen wij je om ons een mailtje te sturen als je iets wil retourneren. Stuur ons een mailtje naar info@koningbordspel.nl met je bestelnummer en je krijgt per mail een verzendlabel toegestuurd. Plak hem op de verpakking en lever het in bij een postpunt.

Zodra je pakket retour is gekomen zal onze retourafdeling deze zo spoedig mogelijk behandelen en verwerken. Indien de producten in nieuwstaat zijn teruggekomen zal het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen in het distributiecentrum worden teruggestort.

Vanwege de hoge verzendkosten kunnen we vanuit België geen gratis retouren accepteren, maar vragen we een kleine bijdrage om het verschil tussen BE en NL te compenseren, het gaat hier om een bedrag van 5 euro.