Unfold – Victim of the Pyramid

Slachtoffer van de Piramide is een spannend coöperatief avontuur dat in een kleine envelop past. Duik in de buitenwereldse sfeer van dit tabletop-avontuur en help Venona alle beproevingen te doorstaan die de Grote Goden hebben voorbereid door verschillende puzzels op te lossen. Lukt het jou om Oxiteca te redden en zelf geen slachtoffer van de Piramide te worden?

 15,95

4 op voorraad

  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren
  • Veilig betalen

Mijn naam is Venona. Een paar dagen geleden kon ik me niet eens voorstellen dat ik, een wees zonder familie, het lot zelf zou moeten uitdagen. Alles veranderde van de ene dag op de andere toen de Profetes verklaarde dat de wil van de Grote Goden een offer eiste om te blijven waken over het welzijn van de stam. En, helaas, mijn geliefde Oxiteca werd gekozen als het offer! Omdat ik niets meer te verliezen heb, heb ik besloten de goden te trotseren en me in de heilige piramide te wagen, waar de ceremonie zal plaatsvinden, om mijn geliefde te redden. Welke gevaren wachten me onderweg op en, nog belangrijker, welke geheimen bewaren deze oude muren?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Unfold – Victim of the Pyramid” te beoordelen

Unfold – Victim of the Pyramid

 15,95

4 op voorraad

Slachtoffer van de Piramide is een spannend coöperatief avontuur dat in een kleine envelop past. Duik in de buitenwereldse sfeer van dit tabletop-avontuur en help Venona alle beproevingen te doorstaan die de Grote Goden hebben voorbereid door verschillende puzzels op te lossen. Lukt het jou om Oxiteca te redden en zelf geen slachtoffer van de Piramide te worden?

  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren
  • Veilig betalen

Mijn naam is Venona. Een paar dagen geleden kon ik me niet eens voorstellen dat ik, een wees zonder familie, het lot zelf zou moeten uitdagen. Alles veranderde van de ene dag op de andere toen de Profetes verklaarde dat de wil van de Grote Goden een offer eiste om te blijven waken over het welzijn van de stam. En, helaas, mijn geliefde Oxiteca werd gekozen als het offer! Omdat ik niets meer te verliezen heb, heb ik besloten de goden te trotseren en me in de heilige piramide te wagen, waar de ceremonie zal plaatsvinden, om mijn geliefde te redden. Welke gevaren wachten me onderweg op en, nog belangrijker, welke geheimen bewaren deze oude muren?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Unfold – Victim of the Pyramid” te beoordelen