Update maart 2022

In deze nieuwsbrief:

  • Verwacht! Creature Comforts, Nu met gratis Upgrade Pack!
  • Nieuwe release Khora
  • Port Royal Big Box exclusief verkrijgbaar
  • Laatste vrijdag van maart spellenavond

PRE-ORDER: CREATURE COMFORTS

Op 28 maart is de release van het spel Creature Comforts. Dit spel komt na een succesvolle Kickstarter Campagne bij ons in de winkel. Het is Lente, maar in Esdoornvallei is het nooit te vroeg om te starten met de voorbereidingen voor de winter! Creature Comforts is een leuk en gemoedelijk spel waarin je een familie van bosdieren speelt.

in Creature Comforts ken je de waarde van enkele van je dobbelstenen voordat je jouw werkers op pad stuurt wat dit een hele leuke dice-drafting familiespel is. Zorg in ieder geval voor voldoende lekkernijen, warme kleding, leuke activiteiten en boeiende verhalen zodat je jouw ‘huis’ het gezelligste is als de winter aanbreekt.

Als je Creature Comforts als pre-order besteld krijg je gratis de Wooden Upgrade pack erbij, na de release moet deze apart aangeschaft worden.

To Undo or not to undo

NIEUWE TOPPER: KHORA

Khora is de nieuwe topper van White Goblin Games. Een perfect instap-expertspel, waarbij je als leider van jouw stadstaat de economie, cultuur en leger moet ontwikkelen terwijl je jouw legertroepen eropuit stuurt om te verkennen en te veroveren.

Profiteer van je sterke punten om meer inwoners aan te trekken, verhoog de belastingen, rekruteer legertroepen en krijg aanzien. Maar kies verstandig! Je hebt te weinig tijd om alles te kunnen ontwikkelen in slechts 9 ronden. Khora is verkrijgbaar voor 59,95 euro op onze site.

Met de code KB5Khorakortingnieuwsbrief krijg je ook nog eens 5% extra korting t/m 15 april!

PORT ROYAL BIG BOX EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR

 Port Royal is terug in een prachtige Big Box-editie. Deze versie bevat de uitbreiding “Nog één Functie Erbij Dan” en de niet eerder in het Nederlands vertaalde uitbreidingen “Hijs de Zeilen” en “Het Avontuur Begint”. Draai kaarten om op jacht naar handelsschepen. Bij twee dezelfde schepen ben je af, maar hoe meer kaarten je omdraait, hoe meer kans op rijkdom.

 Op dit moment is de Port Royal Big Box exclusief verkrijgbaar bij speciaalzaken en dus ook bij ons! Voor slechts 22,95 euro speel je Port Royal nu solo, tegen elkaar of coöperatief. Wees er snel bij, voor alle schepen onze haven alweer verlaten hebben!

LAATSTE VRIJDAG VAN MAART SPELLENAVOND

 Na het succes van de eerste demo-avond van 4 maart, is het vrijdag 1 april (nee geen grapje) tijd voor onze 2e spellenavond. Vanaf 19:30 uur zijn jullie van harte welkom om gezellig spelletjes te komen spelen in onze showroom op de Kosmonaut 24 in Amersfoort. Verzamel je (spel)vriendengroep en mail naar [email protected], met als onderwerp ‘spellenavond’’.

 Geef door met hoeveel jullie komen en welk spel jullie graag willen spelen. Wij zorgen voor de rest, waaronder een leuke loterij waarbij een nieuwe release verloot wordt.. Een ding weten we alvast zeker: een gezellige avond is gegarandeerd!