Sam’s Pub Quiz

Onze leuke Sam(m)enwerking!

Wat Leuk dat je op deze pagina komt kijken. Sam van Sam’s Pub Quiz wilde heel graag haar favorieten met jullie delen en heeft daarom een selectie gemaakt uit de volgende spellen waarvan zij denkt dat ze bij jullie op tafel moeten komen tijdens de koud(ere) wintermaanden. Deze spelletjes zijn volgens Sam een must have omdat ze leuk zijn met twee spelers, maar ook met meer. Wil je een video bekijken van het spel? Klik dan op het plaatje en scroll naar beneden.

Een tijdje geleden is Sam bij ons op bezoek geweest om het een en ander uit te proberen, daaruit zijn een vijftal spellen gekomen die ze aan iedereen zou willen aanraden. Beverbende, Cahoots, L.A.M.A., Point Salad en Sushi Go! Omdat ze graag iets voor klanten wil betekenen hebben we een speciale deal samengesteld voor Sam’s inner circle. Deze spellen bieden we aan voor 9,95. p.s. (excl. 4 euro verzendkosten) of keuze uit 3 van deze spellen voor 27,95 (exclusief 4 euro verzondkosten). Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar info@koningbordspel.nl of stuur ons een whatsapp op 033-2340340. Vermeld hierbij je gegevens en dat je via Sam komt dan sturen we je een betaalverzoek en maken we jouw pakketje in orde.

Beverbende:

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Iedere speler heeft 4 kaarten gedekt voor zich liggen, maar mag er maar twee bekijken. Om beurten trekken ze een kaart en doen daar een actie mee. Zo kunnen ze de kaart tegen één van hun gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Wie denkt dat hij de minste punten voor zich heeft liggen, roept “laatste ronde”. Iedereen behalve deze speler komt dan nog één keer aan de beurt. Wie de minste strafpunten heeft, wint de ronde.

Cahoots:

In Cahoots staat samenwerking centraal! Voldoe aan de opdrachtkaarten met 4 kaarten die in 4 stapels naast elkaar liggen. Let op: Je mag alleen kaarten spelen die matchen met de kleur of het nummer van de voorgaande kaart op de stapel. Werk samen en voltooi alle opdrachten zonder te bespreken wat elke speler op hand heeft. Kunnen jullie alle stapels paars of oranje maken? Of de waarde van alle kaarten precies 10 maken?

L.A.M.A:

Vlot kaartspel. Het motto van L.A.M.A.: Leg Alle Minpunten Af. Leg steeds een kaart af, anders krijg je er minpuntenfiches voor. Lukt het je om al je kaarten kwijt te raken, dan mag je een fiche teruggeven. En dat mag er één van waarde 1 of van waarde 10 zijn. Wie heeft aan het einde de minste minpunten?

Point Salad:

Bij Point Salad zul je kaarten moeten kiezen en uitspelen. Spelers proberen tijdens het spel hun salade aan te vullen uit de groentemarkt of puntenkaarten te verzamelen voor een volle salade. Door een juiste combinatie aan kaarten scoor je punten en stel je een mooie salade samen. De speler met de meeste punten heeft de beste salade en wint het spel.

Sushi Go:

Geef de sushi door! In dit vlotte kaartspel probeer je de beste combinaties van sushi gerechten te verzamelen. Scoor punten met de meeste maki rolls of door een complete set sashimi te verzamelen. Dompel je favoriete nigiri in wasabi om de waarde te verdrievoudigen. Maar vergeet het toetje niet, want anders verlies je punten! Scoor de meeste punten en laat zien dat je een echte sushi chef bent!