Nieuwe website

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Duidelijker, overzichtelijker en toegankelijker dan voorheen. Natuurlijk leuk voor ons, maar ook voor jou.

Zo kun je vanaf nu:

  • Onze site nog makkelijker gebruiken vanaf ieder apparaat
  • In één oogopslag de populairste spellen van dit moment zien
  • Via de nieuwe filters sneller en makkelijker het spel vinden wat het best bij jouw wensen past
  • Inschrijven voor onze nieuwsbrief
  • Een account aanmaken om de volgende keer nog makkelijker je bestelling te plaatsen.
  • Naast Ideal ook betalen via Paypal en Bancontact
  • Naast de lancering van de nieuwe website zullen wij ook starten met het versturen van nieuwsbrieven met de laatste informatie over aanbiedingen, aankondigingen van demo- en spellenavonden en andere nuttige informatie.

Om het nieuwe jaar goed te starten krijg je met de code: kbleukestartvanhetnieuwejaar! 5% korting op jouw eerstvolgende bestelling via onze nieuwe website.

Eerste demo-avond maart: ben jij erbij?

Eindelijk mogen we, nu de coronaregels verder en verder versoepeld worden, jullie vaker bij ons gaan uitnodigen voor een gezellige spellen- of demo-avond. Heb jij, of je vriendengroep, zin om een spelletje te komen spelen? Sluit dan vooral aan bij zo’n spellenavond. Net uitgebrachte spellen zullen we presenteren en uitproberen tijdens demo-avonden.

De eerste demo-avond staat al gepland. Op vrijdag 4 maart vanaf 19:30 uur ben je van harte welkom op de Kosmonaut 24 te Amersfoort om de spellen King Fridge en Barpig uit te proberen. Aanmelden kan via een mail naar [email protected], onder vermelding van ‘demo-avond maart’.

To Undo or not to undo

To undo or not to undo?

UNDO valt in de categorie van de escaperoom-spellen. Met een escaperoom spel beleef je de complete escaperoom ervaring, gewoon bij je thuis. Ben jij gek op puzzels, laat je je niet snel gek maken en kun je super goed samenwerken met je vriendengroep?

Dan is een escaperoom spel echt iets voor jou! In onze collectie zitten vijf Undo-titels: Op zoek naar de schat, Verboden Kennis, Kersenbloesemfestival, Bloed in het Donker en Getekend door het verleden. In deze uitlegvideo wordt het spelprincipe nog eens kort uitgelegd.

Nieuwsgierig geworden? Met deze kortingscode (to-undo-ornot-to-undo!) kan je ze voor slechts 50 euro alle vijf gaan proberen!