Productfilter

Prijs

  

leeftijd

Speelduur

Aantal spelers


Prijs

  

leeftijd

Speelduur

Aantal spelers

Resultaat 61–80 van de 541 resultaten wordt getoond

Een gezellig avondje kaarten. Wie houdt er niet van? We zijn allemaal dol op kaartspellen omdat we deze gemakkelijk er even bij pakken. De meeste kaartspellen zijn makkelijk op te zetten en duren vaak wat minder lang. Toch zijn er tegenwoordig ook genoeg kaartspellen waarbij urenlang speelplezier gegarandeerd is. Met meer dan 200 kaartspellen in onze webshop hebben we voor ieder wat wils.

De keuze is reuze als het gaat om kaartspellen. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een leuk kaartspel voor de hele familie te vinden is. Een potje kaarten is leuk voor jong en oud. Daarom hebben wij een breed assortiment met grappige, leuke en spannende kaartspellen voor de hele familie. Ideaal voor een gezellig spelletjesavond óf voor mee op vakantie.

Leukste kaartspellen

De meeste kaartspellen zijn wat simpeler, vlotter en sneller te spelen dan bordspellen. Waardoor ze ideaal zijn om even tussendoor te spelen of als laagdrempelig gezelschapsspel. De leukste kaartspellen om met een groep vrienden, het gezin of de hele familie te spelen vind je bij Koning Bordspel. Door ons brede assortiment heb je genoeg keuze en is er altijd wel een kaartspel te vinden dat urenlang speelplezier oplevert. Maar wat zijn nu echt de leukste kaartspellen? Een aantal populaire kaartspellen zijn: Sushi Go, 7 Wonders, Boonanza, Ligretto groen, Saboteur en het Catan kaartspel. Naast deze kaartspellen zijn er nog genoeg andere te bedenken waaraan je uren plezier kunt beleven. Een goed kaartspel blijft een leuke bezigheid. 

Kaartspel kopen

Ons assortiment bestaat uit kaartspellen in allerlei soorten en maten. Van laagdrempelige kaartspellen met eenvoudige regels tot uitdagende kaartspellen met complexe spelregels. De keuze is enorm, waardoor er voor iedereen wel een geschikt kaartspel te vinden is. Wil je een kaartspel kopen, maar twijfel je over wat de beste keuze is? Of heb je vragen over een product? Vraag ons gerust om tips of advies via info@koningbordspel.nl of 033-2340340 (ook whatsapp).