Betaling en verzendkosten

Betaling

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

Veilig en vertrouwd betalen doet je met iDEAL. Wij werken samen met Mollie als het gaat om iDEAL betalingen. Jouw aankoop is verzekerd via mollie.nl. Je kunt betalen via de grootste Nederlandse banken: ING bank, Abn Amro, Rabobank, SNS, Van Lanschot, etc.

Betaalverzoek bij ophalen in onze showroom

Als je haast hebt en je liever het spel dezelfde dag wil komen ophalen, dan kan dat op afspraak. Dan heb je ook de mogelijkheid om via een betaalverzoek te betalen. Dit mag natuurlijk ook als je het gewoon eens leuk lijkt om langs te komen. 

Verzendkosten

Bij een bestelling boven de €50,- hoef je geen verzendkosten te betalen! Kom je niet boven de €50,-, dan kan je uiteraard wel bestellen, maar dan brengen wij de verzendkosten van €4,99 in rekening. Uiteraard hoef je deze niet te betalen als je komt afhalen ;)

Verzending

Wij willen het liefst geen extra plastic aan onze verzending toevoegen. Wij snijden jouw pakketje op maat zodat we geen opvulmateriaal, dat meestal van plastic gemaakt is, aan jouw bestelling hoeven toe te voegen. Heb je geen haast om je pakketje te ontvangen denk dan eens na over onze verzendoptie Homerr zij verzenden naar ophaalpunten en minder vaak per week zodat er tot wel 79% CO2 uitstoot bespaard wordt. Wil je toch graag je pakketje zo snel mogelijk ontvangen dan verzenden wij via PostNL.