Productfilter

Prijs

  

leeftijd

Speelduur

Aantal spelers


Prijs

  

leeftijd

Speelduur

Aantal spelers

Resultaat 1–20 van de 1000 resultaten wordt getoond

Op zoek naar een leuk bordspel om samen met familie of vrienden te spelen? Met meer dan 1500 spellen is de kans groot dat zowel jong als oud bij ons slaagt voor het kopen van een bordspel. Onze bordspellen zorgen voor veel speelpret. Perfect voor een zomerse avond, tijdens de kerstdagen, op een regenachtige zondag of elk ander moment. In ons assortiment vind je ook regelmatig spellen in de aanbieding. Voor elk budget is er wel een leuk bordspel te vinden.

Een bordspel kopen om samen met familie of vrienden te spelen zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Ook als je op zoek bent naar een leuk cadeau dan is het geven van een bordspel een goede keuze.

Bordspellen voor een gezellige avond

De meeste spellen in ons assortiment zijn bedoeld om met meerdere personen te spelen. Samen met familie of vrienden een leuk bordspel spelen is dan ook een absolute garantie voor een gezellige avond. Tijdens deze sociale bezigheid leer je andere spelers beter kennen. Ben je op zoek naar een spannend en uitdagend bordspel? Of liever een bordspel dat leidt tot hilarische situaties? Met meer dan 1500 titels slaag je altijd bij Koning Bordspel!

Koning op het gebied van leuke bordspellen

Bij Bordspel Koning heb je keuze uit ruim 1500 populaire bord- en kaartspellen voor jong en oud. Vrijwel nergens is het assortiment zo breed en divers als in onze webshop. Wij zijn dan ook dé nummer 1 webshop voor ieder die zoekt naar leuke bordspellen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, zodat je enkel hoeft te kiezen uit de allerleukste titels.

Een ander voordeel van ons brede assortiment is dat er voor elk budget wel een leuk bordspel te vinden is. Wij hanteren in onze webshop altijd concurrerende prijzen en daarnaast hebben we regelmatig aanbiedingen. Met een leuke bordspellen aanbieding weet je zeker dat je goedkoop uit bent!

Bordspellen top 10

Benieuwd naar de leukste bordspellen in ons assortiment? Wij hebben speciaal voor jou een bordspellen top 10 gemaakt. Dit is een selectie van populaire spellen die het meest worden verkocht. Het kiezen voor een bordspel uit onze bordspellen top 10 verzekert je van urenlang speelplezier. Enkele bordspellen uit onze top 10 zijn: Ticket to Ride Europa, Catan en Qwixx. Benieuwd naar de leukste spellen in onze webshop? Bekijk hier onze bordspellen top 10!

Bordspellen kopen bij Koning Bordspel

Zoek je een bordspel voor een gezellige avond met vrienden of familie? Dan weten wij zeker dat je erin slaagt om in ons assortiment een leuk bordspel te vinden. Twijfel je over een bordspel of heb je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2340340 (ook whatsapp) of info@koningbordspel.nl.