Sam's Pub Quiz

Sam's Pub Quiz


Een paar maanden geleden hebben wij Sam leren kennen van Sam's pub Quiz. Naast dat ze helemaal gek is van spelletjes organiseert ze ook nog eens hele leuke events voor bedrijven en particulieren. Zelfs in Corona tijd weet ze een leuke quiz neer te zetten waarbij je toch enigszins met elkaar verbonden bent en blijft. Kijk eens op haar website om de mogelijkheden voor jou te ontdekken. 

https://samspubquiz.nl/

Mis jij je collega’s ook, wil jij je team weer echt verbinden of werd het teamuitje door de huidige situatie gecanceld?  Dan heeft  Sam’s Pub Quiz dé oplossing. Sam’s Pub Quiz presenteert pubquizzen online, waarbij iedereen elkaar kan zien en horen. Gezellig lachen met elkaar om de vragen en elkaars antwoorden. Juist nu in deze coronarigheid is het tijd voor verbinding, ontspanning en gezelligheid.  Wil je meer weten hierover? Neem dan contact op.

“De meest verbindende pubquiz van Nederland”

Ook de normale pubquiz (offline) kan zorgeloos geboekt worden, want mocht er toch nog een tweede golf komen,  dan gaat dit uitje gewoon door online! De afgelopen maanden is het online teamuitje ook een enorm succes gebleken, omdat iedereen elkaar ziet en met elkaar kan praten.